CT Glass
01274 783 783 Email Ussales@ctglass.co.uk

Marvellous Maranello

Maranello Sales in Egham, authorised dealers for Ferrari and Maserati, required a striking interior effect for their prestigious car showroom.

Brilliance for the Buttery

An Architectural metalwork specialist asked CT Glass to provide the glass components for this project at the Buttery that comprised of stairs and balustrading made from satin polished stainless steel with toughened glass in-fills panels and stainless steel tubular post uprights and handrails.

Westwood House Wow factor!

Working with a specialist architectural metalworker, CT glass supplied glass for this high end design project incorporating a stainless steel staircase with glass treads and low iron glass balustrade to bridge the mezzanine level of a period structure.

Deptford Green

A new customer to CT Glass was involved in an extensive balustrading project at Deptford Green School in London.

Market Street, Leeds

The Market Street Arcade on Briggate in Leeds is undergoing a radical £3 Million redevelopment. The dramatic overhaul will include a refurbishment of all four floors, a new lift, new footbridge and balustrades, completed by a glazed atrium over the full mall.

Refurb for Joseph’s Well

Built in the 19th century Joseph’s Well in Leeds is a recently refurbished and restored property, offering premium office accommodation in a prime location with uniformed commissionaires and resident manager as well as an on-site public house and restaurant.

Clyde & Co

Optima Systems, a market leading partitioning company worked with CT Glass to produce a bespoke glass partitioning system as part of the refurbishment of Clyde & Co’s offices in London.

Beaufort Ballustrades

The prestigious Beaufort House project is located in central London, the brief consisted of a design for glass ballustrading and glass stair treads.

Leeds United at Elland Road

Glass balustrades were required for outside the corporate boxes at the Leeds United Stadium at Elland Road.

Hackney School

The project required a canopy roof to be designed and fitted between two existing school buildings.